Crazy 7

Crazy 7

Crazy 7 Anmeldelse

Der er noget flabet over Crazy 7. Vi er vant til maskiner, der er fyldt med animerede symboler og medrivende musik. Maskiner, der har wilds spredt ud over tromlerne, og scatters, der dukker op, når vi mindst venter det, men mest håber det. Vi er vant til store progressive casino jackpots og maskiner baseret på film og fantasier - og meget af det er vi vant til fra Playtech. Det er derfor Crazy 7 er flabet. Fordi den indeholder intet af det, vi normalt forventer af Playtech, i stedet er det en yderst simpel og nedbarberet maskine, omend med en ganske attraktiv galskab.

Crazy 7

Vanvittig og simpel eller vanvittigt simpel

Crazy 7 er så simpel som den næsten kan være. Den består af tre tromler med en betalingslinje. Det er det. En helt klassisk spillemaskine før fanden tog ved dem. De eneste symboler, der er, er syvtaller i blå, grøn og rød, og der er fire vindene kombinationer, som alle kræver, at syvtallerne lægger sig på den samme linje. Du kan satse minimum, 001, mønt og maksimum er fem mønter pr. tromle. Det vil sige, at maksimumsatsen er 15, hvis du vælger at gå efter den største jackpot.

Mange vil måske sige, at det ikke er deri, dens attraktion findes, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. For når man er vant til store maskiner, med utallige muligheder er der noget befriende over det simple, hvor man bare kan læne sig tilbage og nyde spillet, og til dem, der mener, at det er kedeligt, kan man kun sige, at de ikke har oplevet Crazy 7.

Playtechs psykedeliske syvere

Det er ikke til at vide, hvad de putter i kaffen i Playtechs hovedkvarter på Isle of Man, for Crazy 7 er både grafisk og musisk bindegal.

Farverne er over det hele og bøjet i neon. Grøn, rød og blå springer ud i dit ansigt, gevinsttavlen blinker. Det bliver alt sammen serveret på en lilla baggrund. Det er med til at skille spillet ud, og den klare grafiske profil er med til at gøre spillet til sit eget.

Grafikken er dog ikke den eneste faktor i Crazy 7’s psykedeliske univers, for musikken er mindst ligeså vidunderlig skør. Et metalbækken slår galskaben løs, når du starter for tromlerne, som ledsages af en manisk slåen på bongotrommer. Det burde være skørt nok i sig selv, men når syvtallerne lander, sker det til et pistolskud, som lyder, som om det kommer fra en af de plastikskydere, man legede med som barn, og vinder du på maskinen sker det til lyden af latter og båthorn.

Galskab nok til alle

Playtechs Crazy 7 er en simpel maskine, som bringer mindelser om de klassiske spillemaskiner. Med tre tromler og een spillelinje kan alle være med, og hvad den ikke har i muligheder, gør den til gengæld op for i galskab. Det er ganske befriende at se en maskine som Crazy 7 fra, fordi den viser, at de ikke kun er til de store maskiner, men også holder af en gang nostalgi. Prikken over i’et er den fantastiske galskab Crazy 7 er pakket ind i. Det er der, tiltrækningskraften for alvor ligger, og lydsidens bongotrommer bør alene kunne holde underholdningen kørende i lang tid. Crazy 7 er en rigtig sjov, lille maskine, som alle bør prøve, om ikke andet, så bare for at komme væk fra de grå og alvorlige maskiner for en stund.

21 Oct 2017