MARVEL HEROES JACKPOT

MARVEL HEROES JACKPOT

CRYPTOLOGIC MARVEL HEROES JACKPOT - SÅDAN FUNGERER DEN

CryptoLogic’s Marvel Heroes Jackpot tilbyder dig at tage kampen op med Marvels største superhelte for at vinde den store jackpot. I Marvel Heroes Jackpot vil du sammen med karismatiske og kendte helte som Daredevil, Spiderman, Iron Man, Hulk, Thor og X-Men slå superskurkene hjem og vinde stort.

Marvel Heroes Jackpot tilbyder en såkaldt progressiv jackpot, hvor beløbets størrelse vokser hver gang der spilles på maskiner i samme netværk. For Marvel Heroes Jackpot inkluderer det alle Cryptologicmaskiner hvor du spiller med heltene fra Marvel, hvadenten det er Blade, Silver Surfer eller nogen af de ovenstående. Det unikke ved denne jackpot er derfor, at det ikke er en enkelt maskine du kan vinde fra, men dem alle, så du kan spille med din yndlingssuperhelt.

Marvel Heroes spillemaskinerne fra Cryptologic består af hver af fem tromler og tre rækker, med et variende antal af spillelinjer. Hulk tilbyder eksempelvis ni spillelinjer, Iron Man 25. Der er forskellige satsniveauer, så du behøver ikke være lavet af penge for at deltage, og på nogle af maskinerne, herunder Fantastic Four, kan du endda vinde gratis spins.

MARVEL HEROES JACKPOT

GRAFIK OG LYD

Cryptologic har virkelig gjort deres ypperste for at bringe Marvels kendte superhelte og superskurke til live. Grafik og lyd bringer dig ind i universet og animationer får dig til at føle som en del af kampen mod det onde. Spillemaskinernes symboler er udover de velkendte figurer fra tegneserierne, deres definerende karaktertræk. Iron Mans symboler er således centreret omkring penge og whisky. Fantastic Four har deres kendte bygning og bil og hos Hulk vil du møde både Bruce Banner og hans alter-ego. Marvel-autenciteten er altså i top, og følger du med i tegneserierne og filmene vil du straks føle dig hjemme.

KONKLUSION

En virkelig god og interessant del ved Marvel Heroes Jackpot er, at du ikke behøver at rulle en bestemt hjulkombination for at vinde jackpotten. Uanset hvor stor den bliver, skal du blot spille for at være med i lodtrækningen, den bliver nemlig trukket tilfældigt blandt alle aktive spillere. Men som det oftest er for vores helte i tegneserierne og filmene, skal der satses stort for at vinde den største præmie, den jackpot alle ønsker.

Cryptologic’s Marvel Heroes Jackpot er altså en drøm der går i opfyldelse for dem der elsker både Marvels superhelte og -skurke og spillemaskiner. Det, at alle Cryptologics Marvel-spillemaskiner sammen skaber den store jackpot er et trækplaster som betyder, at du har chancen for at vinde jackpotten uanset hvem der er din yndlingssuperhelt.

Addendum: Efter Disney købte Marvel besluttede de ikke at forny deres spillelicencer med tredje-parter som Cryptologic. Marvelspillene blev derfor fjernet fra Cryptologics udbud d. 14. februar 2014.

21 Oct 2017